Cestovná agentúra BELLA TOUR - Mgr. Eva Šikulová Tel: +421 905 477 921

Poznávanie tajov Kolumbie, Indie, alebo čaro Korziky

KOLUMBIA s BELLA TOUR - 15 dňový poznávací zájazd po kúzelných miestach divokej prírody aj modernej architektúry spojený s návštevou šamana a záverečným pobytom v Karibiku . CENA : 1 750,- € komplet (letecká doprava, vnútroštátna preprava, ubytovanie, služby sprievodcu ).

PODROBNÝ ROZPIS ZÁJAZDU: Prílet do Bogoty , 2 dni pobyt v Bogote , potom nočný presun autobusom do San Augustin, 3 dni strávené v nádhernej prírode archeologického parku s možnou návštevou šamana. Nasleduje presun autobusom do 130 km vzdialeného Popayanu, kde strávime 2 dni. Odtiaľ (z Tali) letecky presun do Medellinu, kde zostaneme 3 dni, počas ktorých absolvujeme celodenný výlet do Guatapé. Posledným vnútroštátnym preletom sa presunieme do Cartageny , kde si budeme nerušene vychutnávať relax na nádherných karibských plážach.


Spoznajte s nami čaro a taje Indie, ktorá patrí tiež k horúcim hitom sezóny 2016.

INDIA - ZLATÝ TROJUHOLNÍK ( už od 899€ ) - čakajú na Vás krásne a exotické paláce miestnych maharádžov, maharáni, jeden z ôsmych divov sveta a symbol veľkej lásky Tážd Mahal, najznámejšie indické gháty, miestne legendy, ženy v pestrofarebných sári.

Vychutnajte si indický okruh a zoznámte sa s miestnymi zvykmi a tradíciami, spoznajte s nami kultúru a objavte čaro a pamiatky tejto nádhernej krajiny.


V ponuke máme aj ďalšie skvelé poznávacie zájazdy Indie - MAGICKÝ RAJASTHAN ( už od 1399€ ), INDIA ZO SEVERU NA JUH a samozrejme nemožno nespomenúť INDIA -SRÍ LANKA.

Taktiež k našim Hitom sezóny v roku 2015 neprehliadnite krásnu a slnkom zaliatu francúzsku KORZIKU. V ponuke poskytujeme zájazdy už od 349€.

Neváhajte nás kontaktovať a informujte sa o poznávacích zájazdoch a hitoch v roku 2015.